

Agenda – April 18, 2024

7979 Independence Blvd, Suite 207

Baton Rouge, LA 70806

TIME: 1:00 PM TO 3:00 PM		
Торіс	Presenter	Time Allotment
Welcome	Paige Hargrove LERN Executive Director	1:00
Roll/Call & Establish Quorum	Celia Cangelosi Board Attorney	1:00 – 1:05 (5 min)
 LERN Board Business Meeting Approval of Agenda Approve 1/18/24 minutes Commission Ratification Financial Disclosure due 5/15/2024 	John Jones, MD LERN Board Chairman	1:05 – 1:15 (10 min)
 Executive Director Report 2a. Board Appointments/Senate Confirmations 2b. Annual Report 2c. Glenwood Regional Medical Center 2d. Open Meeting Rule 	Paige Hargrove Executive Director	1:15 – 1:25 (10 min)
3. Trauma System Consultation	Michael Sutherland, MD Trauma Medical Director	1:25– 1:45 (20 min)
4. Hospital and EMS Participation Agreements	Paige Hargrove Executive Director	1:45 – 1:50 (10 min)
5. STEMI – Cardiogenic Shock Discussion	Kanna Posina, MD STEMI Medical Director	1:50 – 2:05 (15 min)
6. Region 1, 3, and 9 Commission update	Yvette Legendre Regional Coordinator	2:05-2:20 (15 min)
 7a. Executive Director Evaluation 7b. Compensation Analysis 	Anita Byrne SSA Consultants	2:20-2:30 (10 min)
 Budget 8a. Legal Contract (AG letter/terms) 8b. Stroke Medical Director Contract 8c. Review Budget status 	Paige Hargrove Executive Director Karen Wyble, DNP Treasurer	2:30 – 2:50 (20 min)
9. Public Comment/Adjournment	John Jones, MD LERN Board Chairman	2:50 p.m.

Next Meeting – August 15, 2024

Public members with a disability recognized by the American with Disabilities Act or a designated caregiver of such a person may participate in the LERN Board Meetings or Regional Commission meetings by contacting (225)756-3440 or emailing Donicia Jackson at <u>Donicia.Jackson@la.gov</u>.